Hvem er jeg

Bentzin: Sikke dog et underligt navn - tænker mange nok.
Tjah - but who cares. Det har sin oprindelse fra den fodboldklub, hvor jeg var træner i - i nogle år. Det er en blanding af mit navn og ja - spørg mig ikke.
Men de ved det dernede på "Hampen Park", som er B77's hjemmebane. Hvis du vil læse mere om denne herlige klub så kig her: B77.dk En del af dem spiller også her i denne lige så herlige Bordtennisklub

Hvem er jeg så - jo jeg er en 53 årig “ung” mand - som har 2 “store knægte” i sidste ½-del af 20’erne.
Jeg arbejdede tidligere i en SFO 2, hvor jeg havde ansvaret for sportsaktiviteter og vores EDB-rum + en del af ansvaret for vores PC-installationer/netværk, Som er fordelt over 3 institutioner.
Desværre har jeg været så uheldig, at få ødelagt ryggen ved en arbejdsulykke og afventer en afklaring på min fremtid.

Ud over at jeg udforsker PC’ens forunderlige verden og tager billeder. Så kan jeg også finde på, at sætte en god koncert DVD på mit surround-anlæg.

På denne her side er der mulighed for, at se billeder fra Kalymnos - en dejlig lille græsk ø. Som jeg har brugt en del ferier på. Der er også nogle eksempler på hvad jeg ellers kan præstere når jeg  Canon A60 går rundt med mit Canon Powershot S1IS (og mit faværende Canon A60.
På en underside kan der ses nogle situations billeder fra EM Bordtennis i Århus 2005 + nogle gallerier med  bl.a. feriebilleder, Brøndby Cup 2006 o.a.

Og så er der også lige et lille overblik over hvad "Mit Alter" består af.
Jeg er sikkert nok det - mange ville kalde en PC-nørd eller noget lignende. Der går en hel del af min fritid med, at udforske pc'en og dens mange muligheder.

Som rosinen i pølseenden “Tips og tricks”-siden. Som vil indeholde brugbare tips om, hvordan du gør forskellige ting, så din PC bliver bedre at arbejde med.
Der er som underside til denne - nogle links til brugbare sider !